Velkommen i Brøndby Kajakklub

Brøndby Kajakklub (BRKK) har hjemme i Brøndby Havn ud til Køge Bugt og søerne i Køge Bugt Strandpark, der er vores daglig rovand.

I klubben møder du hav- og turkajakroere, der sætter pris på at dyrke deres fritidsinteresse i en klub, hvor der er plads til alle med en hyggelig og social omgangstone. Vi ror året rundt.

Klubbens over 150 medlemmer består både af garvede og teknisk meget velfunderede roere og instruktører og nye medlemmer, der netop har gennemgået en kajakskole, og nu skal prøve deres færdigheder af på vandet.

Som medlem af Bøndby Kajakklub har du adgang til vores mange klubkajakker og kajakudstyr, så du kan deltage i de små hverdagsture på vandet, eller melde dig til endags- og weekend-turene, som hen over sommeren tager dig rundt i ind- og udland, for at nyde de mange dejlige steder, hvor det er muligt at sejle kajak. Om vinteren træner vi i svømmehal én gang om ugen. Har du din egen kajak, har vi også plads til den.

I klubhuset er der, ud over gode omklædningsfaciliteter også et rart klublokale, hvor vi kan samles, og et motionsrum med 3 ro-ergometre og 1 kajakergometer, motionscykler, vægte og træningsmaskine, hvis det ikke lige passer med at komme på vandet.

BRKK drives af frivillige og engagerede medlemmer, som gerne vil give dig en rundtur i klubben og fortælle dig mere om, hvad klubben kan tilbyde dig.

Klubbens Vedtægter

Klubhuset, Svingelstien 10, 2660 Brøndby Strand

Placering i Brøndby Havn

Kørselsvejledning

Klubbens daglige ledelse

Per Bech
Gert Jungersen
Steen Jespersen
Jan Petræus

Kørselsvejledning

Fra Gammel Køge Strandvej
Kommer du ad Gammel Køge Strandvej kører du ad Stamholmen. Umiddelbart efter tilkørslen til Amagermotorvejen er der på højre side en indkørsel til diget ind mod søerne, hvor der står et færdsel-forbudt-skilt med underteksten: "Kørsel til klubhuset tilladt". Så du kører trygt ind og kører med lav hastighed på stien bagved/langs med diget, hvor du for enden af stien svinger til højre ad Svingelstien og herefter ned til klubhuset på din venstre side.

Fra Motorvej E20
Kommer du fra motorvej E20 mod syd drejer du fra ved afkørsel 22 - Gl. Køge Landevej. For enden af afkørslen svinger du til venstre og umiddelbart efter på højre side ser du indkørslen og skiltet ind til klubhuset, som beskrevet ovenfor.