Bliv medlem

Der er lukket for tilgang af medlemmer i BRKK

Der kommer rokurser for nybegyndere igen forsommeren 2023 og man vil kunne tilmelde sig her fra sidst i januar 2023

Vigtigt om den klub du er ved at melde dig ind i

Klubben er afhængig af medlemmernes engagement, for at være en velfungerende klub. Den drives af medlemmernes frivillige arbejde, og det forventes, at du deltager aktivt i klubbens liv og mange aktive grupper. Se klubbens værdier.

Nybegynder

Hvis du er nybegynder, kan du blive medlem af klubben ved at deltage i en af klubbens kajakkurser. Med kurset opnår du et såkaldt Ipp2-bevis, som er et internationalt vurderingssystem for kajak. Klubben udbyder kajakkurser for nybegyndere i både havkajak og turkajak.

Der er først mulighed for at blive tilmeldt roskole igen 2023. Hold øje med hjemmesiden i løbet af januar 2023.

Kajaksport er en våd sport

På kurset for nybegyndere, skal du forvente at skulle i vandet på alle kursusdage og være forberedt på at få hovedet under vand. 

Hvis du har ipp2 

Der er lukket for optag af nye medlemmer indtil videre.

Hvis du har Ipp2-bevis eller højere, så skal du også tilmelde dig her på siden. Undervejs i proceduren vil du blive spurgt om dit Ipp-licensnummer. Du vil blive bedt om at kontakte en af klubbens instruktører, som vil tage dig med på en prøveroning. Når du er frigivet af instruktøren, kan du blive medlem af klubben, så snart du har indbetalt kontingent. Hvis instruktøren vurderer, at du ikke kan frigives, vil du blive tilbudt plads på en af klubbens kajakkurser.

Nybegynder (for nybegynder er der ikke mulighed igen før januar 2023)
Du skal bruge dit Dankort og betaler den fulde pris ved tilmeldingen. Det vil sige et års medlemsskab 1600 kr for voksne og 1200 kr for plus 65. Når du har indtastet dine oplysninger, kan du vælge, hvilket kursus du ønsker at deltage i.  

Ipp2
Der er lukket for tilgang af nye medlemmer indtil videre. 

Du skal også tilmelde dig her, hvis du allerede har Ipp-bevis. Du vil blive bedt om at oplyse dit Ipp-licensnummer. Du opgiver dine betalingsoplysninger, men betaler først, når du er blevet frigivet af en instruktør.

Du har Ipp2, meeeen….

..måske er det længe siden, og du har ikke opnået rutine. Hvis du allerede ved, at du har brug for undervisning, så skal du tilmelde dig en af klubbens kajakkurser for nybegyndere.