Søndagsroning

   

                                                                                                                                                           Photo Jens Svenstrup
 
Det er roudvalget, der lægger søndagsroning ud som en aktivitet – hele året rundt. Efter standerstrygning i oktober anbefaler vi, at du deltager på et vinterkursus, så du får styr på påklædning og adfærd, når det bliver koldt. Vi mødes i Brøndby Kajakklub. Formålet med turene, der primært foregår i vores daglige rovand, er at sikre, at alle har mulighed for at komme på vandet og møde andre roere i klubben. Jo flere du kender, jo lettere er det at finde en romakker, hvis du en dag selv tager initiativ til at komme på vandet.

 

Søndagsroning har nu i flere år været et fast element, hvor vi mødes og tager en tur, hvor der er respekt om, at det er den "laveste fællesnævner", der bestemmer fart og distance. Så er vi sikre på, at alle kan være med. Men bemærk, at der ikke er udpeget en tovholder, så det er deltagerne selv, der vælger ruten ud fra vind, bølger og deltagernes færdigheder.


Tilmelding
Tilmelding til søndagsroning – under Aktivitetskalenderen.

Målet er, at søndagsroning kan hjælpe dig med at mødes med andre klubmedlemmer for at komme på vandet, og at I sammen kan fastholde og udvikle de rotekniske færdigheder, som grunduddannelsen på kajakkursuset gav dig.

Med venlig hilsen
Roudvalget