Onsdagsroning

Det er roudvalget, der skaber rammerne for søndags- og onsdagsroning på vandet, som er af de mange aktiviteter, vi har i Brøndby Kajakklub.
Formålet med turerne, der primært foregår i vores daglige vand, er at sikre, at alle har mulighed for at komme på vandet og møde andre roere i klubben. Jo flere du kender, jo letterede er det at finde en ro makker, hvis du en dag selv tager initiativ til at komme på vandet.

Nyt for sæsonen 2024

Grøn- og Blå onsdagsroning
Som noget nyt vil der ikke være specifikke  datoer, hvor der er specielt fokus på at få frigivne roere fra Ro-skolen med på onsdagsroning. Disse datoer kaldes Grønne-onsdagsroninger og vil være med deltagelse af medlemmer fra Mentorudvalget, som sørger for at nye medlemmer introduceres i et roligt  tempo på alle facetter i at være med på onsdagsroning.

Blå-onsdagsroning er som I kender dem fra tidligere dog som noget nyt med en samling ved flagstangen før afgang.

Rovært og  medvært.

Når du tilmelder dig en onsdagsroning i Aktivitetskalenderen vil du blive bedt om at tage stilling til, hvorvidt du vil være Ro-vært eller Med-vært.

Det er værternes  opgave at sørge  for, at der før afgang laves en samling på land (ved flagstangen), hvor dagens tur tales igennem og præmisserne aftales.

Spisning.

Det er stadig muligt at spise sammen efter turen. Der er indkøbt økologiske kvalitetspølser, som ligger i fryseren. Hvis I vil organisere fælles spisning, så tag selv pølser ud - inden I tager på vandet, så det er hurtigt at tilberede maden, når I kommer tilbage. Pris 30 kroner

 

 i 2020 sådan:

Fra dag 1. aprionsda2. april - 24. juni er der afgang kl. 17.30 (klar på vandet)
Fra onsdag 2. august - 19. auguster der afgang kl. 17.30 (klar på vandet)

 

 

 

onsdag 26. august - 16. september er der afgang kl. 17.00 

Vi ses på vandet.

Med venlig hilsen
Roudvalget