Lene valgte BRKK for Ralf


Det var ikke Ralf, der valgte BRKK, men derimod fruen, som i fødselsdagsgave gav Ralf et roskolekursus inklusiv års abonnement i klubben. Ralf har fødselsdag oktober, og ved at se på klubben hjemmeside, fandt han ud af, at der var svømmehal hver søndag – og at han var velkommen.

”Det var en god introduktion til klubben, venlige, imødekommende og hyggelige”– og inden længe var Ralf mester i flere forskellige rul, så da det blev forår og roskolen startede, var Ralf fortrolig med kajakken og ikke mindst rullene.

Nu er det Ralf vi møder på en kold vinterdag i mørke, regn og vind – med lys på bagdækket og klar til det hele på vandet; lange ture, ture i bølger og ture hvor det blæser en hel pelikan. Lige nu er det nærmeste mål en EPP4 eksamen, hvor roerne skal kunne bevæge sig naturligt på vandet i bølger og vind op til 8 – 11 sekundmeter, så i den kommende tid bliver det nok til nogle ture til Vesterhavet.

”Instruktør – måske, men umiddelbart er det vigtige at komme på vandet, for det er sporten og motionen der kommer i første række. Tidligere har jeg oplevet, at bestyrelsesarbejde med mere, har taget for meget tid, så indtil videre…” – svaret hænger lidt i luften.

”BRKK er en god klub, vi har alt hvad der behøves til at ro, her er der altid nogen at ro med, hjælp, hvis du har problemer og en god stemning medlemmerne imellem. Måske ville det være godt, hvis der var lidt mere klubliv”. Et besøg i Køge Kajakklub en tidlig lørdag morgen i januar gav god inspiration til, at klubben er sådan et sted, hvor man kommer og møder de andre.

”Når jeg kommer rundt og fortæller, at jeg kommer fra Brøndby, følger der ofte en bemærkning om: - nå, er det der, hvor han eller hun kommer fra. Men nu, hvor vi er nogle stykker, der møder mange andre i forbindelse til træningen til EPP4 og dukker op på Havkajakroernes træf, er det som om, vi bliver kendt for noget andet – en aktiv klub, hvor der er en positiv udvikling i gang”.

Ralf synes fremtiden tegner godt: ”Vi har en god bestyrelse, som gerne vil have mere aktivitet og støtter et godt socialt miljø. Måske skal vi være lidt flere aktive for at sikre, at der kommer mere gang i klublivet, men det tegner godt, der kommer flere og flere på vandet, på ture og til de sociale aktiviteter, der bliver gennemført. Og så er det vigtigt, at der er plads til både de meget aktive og motionisterne – og at vi alle kender hinanden”.

Meld dig ind i BRKK


Interview med et nyere medlem
om hvordan den nye roer har det i klubben.


Interview med en tidligere formand.